Reklam

Softonic incelemesi

Cut Paste Photos Editor - Saniyeler içinde etkileyici fotoğraflar oluşturun.

Cut Paste Photos Editor, Android için Team Smart tarafından geliştirilen ücretsiz bir uygulamadır. Bu uygulama, Multimedya kategorisine ve özellikle Fotoğrafçılık alt kategorisine dahil edilir. Kullanıcılar fotoğrafların belirli bölümlerini kolayca kesip yapıştırabilir veya yüzleri değiştirebilir, bu da eksik arkadaşları fotoğraflara eklemek veya saniyeler içinde komik fotoğraflar oluşturmak isteyenler için ideal bir çözüm sunar.

Cut Paste Photos Editor ile kullanıcılar arka planları kaldırabilir veya değiştirebilir, bir yüzü kesip başka bir yüze yapıştırabilir ve lomo, eski tarz ve çizim gibi çeşitli efektler uygulayabilir. Ayrıca, daha benzersiz ve yaratıcı bir görünüm için üst üste efektler uygulanabilir.

Genel olarak, bu kolay bir kopyala yapıştır uygulamasıdır ve kullanıcılar fotoğraflarını kolaylıkla şaşırtıcı veya komik fotoğraflar haline getirebilirler. Zaman veya çaba harcamadan fotoğraflarına biraz yaratıcılık katmak isteyenler için mükemmeldir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Cut Paste Photos Editor hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Cut Paste Photos Editor denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam